صکوک

صکوک

صکوک پلاس به عنوان پنجره تامین مالی ایران در دومین روز نمایشگاه فاینکس 2023 با حضور مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، محمود گودرزی مدیرعامل شرکت بورس تهران، محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بازار سرمایه و جمعی از مدیران در محل غرفه شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه رونمایی شد.

رونمایی از صکوک پلاس

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه (مُدام)، مجید عشقی در این مراسم گفت: بنگاه‌های اقتصادی در انتشار اوراق و فرایندهای مربوط به تامین مالی از بستر بازار سرمایه با چالش و ابهاماتی رو به رو هستند و به همین علت به سایر شیوه‌ها همچون شبکه بانکی‌ رجوع می‌کنند.

وی افزود: از این رو همکاران ما در شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه وبسایت صکوک‌پلاس را جهت تسهیل استفاده از انواع روش‌های تامین مالی در بستر بازار سرمایه راه‌اندازی کرده‌اند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: متقاضیان تامین مالی از بازار سرمایه می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت این شرکت به نشانی sukukplus.ir به راحتی اقدام به تامین مالی از بازار سرمایه کنند.

محمد حسین صدرایی با معرفی بخش‌های متنوع صکوک‌پلاس در این مراسم اظهار داشت: این وب‌سایت به عنوان پنجره تامین مالی ایران با ارائه نمونه‌ اسناد، مدارک، فرم‌ها و قراردادها و مکاتبات انواع شیوه‌های تامین مالی در بازار سرمایه ایران و همچنین محتوای آموزشی، بانیان و دست اندرکاران انتشار این اوراق را جهت انتخاب صحیح ابزار تامین مالی با توجه به شرایط آنها راهنمایی می‌کند.

صکوک پلاس به عنوان پنجره تامین مالی ایران در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه در روز چهارشنبه مورخ 1402/03/17 در محل غرفه شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه واقع در سالن 38B توسط رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار رونمایی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه، مجید عشقی در آیین افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی با اعلام خبر فوق افزود: یکی از برنامه‌های ما این است که حجم انتشار اوراق برای تامین مالی تولید را افزایش دهیم. در حدود سه ماه گذشته حجم بالایی از موافقت اصولی‌های تامین مالی از طریق انتشار صکوک توسط سازمان بورس و اوراق بهادار صادر شده‌است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اهمیت الکترونیکی کردن مجوزهای تامین مالی و انتشار اوراق بهادار در بازار سرمایه اظهار کرد: در همین راستا، در نمایشگاه صنعت مالی آموزش نحوه انتشار اوراق بدهی(صکوک پلاس) رونمایی خواهد شد.

صکوک پلاس به عنوان پنجره تامین مالی ایران با ارائه نمونه‌ اسناد، مدارک، فرم‌ها و قراردادها و مکاتبات انواع شیوه‌های تامین مالی در بازار سرمایه ایران و همچنین محتوای آموزشی، بانیان و دست اندرکاران انتشار این اوراق را جهت انتخاب صحیح ابزار تامین مالی با توجه به شرایط آنها راهنمایی می‌کند.

شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه میزبان شما در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) هست.
مکان: محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران- بزرگراه چمران سالن ارکان بازار سرمایه (38B)
زمان: 16 الی 19 خرداد 1402ساعت 8 الی 15

با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صکوک اجاره شرکت گسترش انرژی پاسارگاد (سهامی خاص) به مبلغ 3,143 میلیارد ریال از طریق شرکت فرابورس ایران از روز سه‌شنبه مورخ 1402/03/09 به مدت 3 روز کاری در نماد پاسار06 عرضه عمومی خواهد شد.

با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صکوک اجاره شرکت گسترش انرژی پاسارگاد (سهامی خاص) به مبلغ 3,143 میلیارد ریال از طریق شرکت فرابورس ایران از روز سه‌شنبه مورخ 1402/03/09 به مدت 3 روز کاری در نماد پاسار06 عرضه عمومی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه، شرکت گسترش انرژی پاسارگاد به عنوان بانی، در نظر دارد منابع مالی مورد نیاز خود را در قالب اوراق اجاره و از طریق فروش عرصه و اعیان ملک خود به نهاد واسط (شرکت واسط مالی دی سوم) و سپس اجاره به شرط تملیک آنها، تامین نماید.

این اوراق 4 ساله و با نرخ 18 درصد می‌باشد که اجاره‌بهای آن هر شش ماه یک‌بار از طریق شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه پرداخت می‌گردد.

ضامن این اوراق بانک پاسارگاد بوده و بازارگردان و متعهد پذیره‌نویس آن شرکت تامین سرمایه امید است. همچنین، عامل فروش این اوراق شرکت کارگزاری بانک پاسارگاد می‌باشد.

پنجمین جلسه "میز تامین مالی از طریق انتشار صکوک" بطور رایگان برای متقاضیان تامین مالی و تمامی ناشران بورسی و فرابورسی توسط شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه به عنوان رکن اصلی انتشار صکوک برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه: پس از برگزاری موفق چهار جلسه "میز تامین مالی از طریق صکوک" در روزهای چهارشنبه‌ که با استقبال متقاضیان همراه بوده، پنجمین جلسه پرسش و پاسخ در حوزه تامین مالی از طریق انتشار صکوک در روز چهارشنبه هفته جاری مورخ 1402/03/10 برگزار خواهد شد.

شرکت‌های بخش خصوصی و ناشران بورسی و فرابورسی می‌توانند جهت حضور نماینده‌ی خود در این میز با توجه به محدودیت ظرفیت با هماهنگی قبلی از طریق تماس با شماره تلفن 42431883 و ارائه معرفی‌نامه، اقدام نمایند. این جلسات در روزهای چهارشنبه راس ساعت 10 صبح در دفتر اصلی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه (به عنوان رکن اصلی تامین مالی و انتشار اوراق بدهی در بازار سرمایه ایران) به آدرس تهران، خیابان مطهری، خیابان کوه نور، کوچه ششم، شماره 6 برگزار می‌شوند.

امروز شنبه 30 اردیبهشت‌ماه 402 پذیره‌نویسی صکوک اجاره 4 هزار میلیارد ریالی شرکت ارزش آفرینان فدک انجام شد و تمامی این اوراق به فروش رسید.

با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صکوک اجاره شرکت ارزش آفرینان فدک (سهامی خاص) به مبلغ 4 هزار میلیارد ریال از طریق فرابورس ایران از روز شنبه مورخ 1402/02/30 به مدت سه روز کاری در نماد "فدک07" عرضه عمومی خواهد شد.

 

با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صکوک اجاره شرکت ارزش آفرینان فدک (سهامی خاص) به مبلغ 4 هزار میلیارد ریال از طریق فرابورس ایران از روز شنبه مورخ 1402/02/30 به مدت سه روز کاری در نماد "فدک07" عرضه عمومی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه، شرکت ارزش آفرینان فدک قصد دارد بخشی از منابع مالی مورد نیاز خود را از طریق فروش و اجاره به شرط تملیک بخشی از سهام شرکت ریل پرداز نوآفرین تأمین کند.

این اوراق 5 ساله و با نرخ اجاره‌بهای 18 درصد می‌باشد که این اجاره‌بها هر 6 ماه یک‌بار توسط شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به حساب دارندگان اوراق واریز می‌گردد. ناشر این اوراق شرکت واسط مالی شهریور پنجم (با مسئولیت محدود) بوده و عرضه آن از طریق فرابورس ایران صورت خواهد گرفت.

ضامن این اوراق بانک کارآفرین بوده و بازارگردان و متعهد پذیره‌نویس آن شرکت تامین سرمایه دماوند است. همچنین، عامل فروش این اوراق شرکت کارگزاری بانک کارآفرین می‌باشد.

سومین جلسه "میز تامین مالی از طریق انتشار صکوک" بطور رایگان برای متقاضیان تامین مالی و تمامی ناشران بورسی و فرابورسی توسط شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه به عنوان رکن اصلی انتشار صکوک برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه: پس از برگزاری موفق دو جلسه "میز تامین مالی از طریق صکوک" در روزهای چهارشنبه‌ که با استقبال متقاضیان همراه بوده، سومین جلسه پرسش و پاسخ در حوزه تامین مالی از طریق انتشار صکوک در روز چهارشنبه هفته جاری مورخ 1402/02/27 برگزار خواهد شد.

متقاضیان بخش خصوصی می‌توانند جهت حضور در این میز پرسش و پاسخ با توجه به محدودیت ظرفیت با هماهنگی قبلی از طریق تماس با شماره تلفن 42431883 و ارائه معرفی‌نامه اقدام نمایند. این جلسات در روزهای چهارشنبه راس ساعت 10 صبح در دفتر اصلی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه (به عنوان رکن اصلی تامین مالی و انتشار اوراق بدهی در بازار سرمایه ایران) به آدرس تهران، خیابان مطهری، خیابان کوه نور، کوچه ششم، شماره 6 برگزار می‌شوند.

صفحه1 از148
بالا